Obro una finestra als lectors: Comentem els llocs on esmorzar decentment. Si pot ser de forquilla, però qualsevol informació és bona.
La raó: Ahir, la gent del "Cap del Pont", La Gleva (Osona), em va sorprendre un cop més. Us detallo: 1 amanit amb olives, 1 cua de bou amb cigrons, beure i cafè. 6€.
Jo vaig anar-hi a dinar. Tinc foto del primer plat (cigrons amb múrgoles)!!. Els propietaris, ella Mireia i ell Toni Lara. Quedeu avisats.
Espero contribucions.
Malgrat que no és fàcil trobar bolets als nostres boscos, gràcies a diferents proveïdors us podem garantir el MENU TOCATS DEL BOLET per aquest cap de setmana.
ResponEliminaAquest és el menú per els sopars del divendres dia 1 i del dissabte día 2 de novembre. Si el voleu tastar al migdia, reserveu-lo amb antelació i procurarem fer-ho possible.
MENÚ TOCATS DEL BOLET
Aperitiu boletaire
- * -
Bisque de gambots amb cruixent de trompetes negres
- * -
Amanida provençal amb ou de reig, anxodines i vinagreta de figues
- * -
Cocotxes de bacallà amb llengua de bou i aroma de sàlvia
- * -
Llom de cèrvol amb fistulina hepàtica i crema de castanyes
- * -
Sopa de mel i mató amb gelat de ceps i rossinyols caramel·litzats
- * -
Rebosteria boletaire
39.50€ 10% d'IVA inclòs
més informació a www.restaurantamarena.com
Bona castanyada a tothom!